Universal Cosmic Healing™

Universal Cosmic Healing™  is een healingvorm die volledig afgestemd is op het Aquarius tijdperk. Deze vorm van healing is ontwikkeld door Ronald Nieuwenhuizen en valt onder de Bewustzijnssynthese®, welke vastgelegd en geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom.

De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™  is het
resultaat van de samenwerking tussen mezelf en het soort energie waarover ik als
Universal Cosmic healer™  kan beschikken. Ik ben als healer de schakel waarbij de kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau.

Als professioneel healer zal ik samen met jou toewerken naar heelheid van Lichaam, Geest en Ziel. Omdat jij als mens uniek bent en je je eigen hulpvraag hebt,  zal de healing
specifiek afgestemd worden op jou. Dit maakt ook dat geen enkele behandeling hetzelfde is.

Omdat een disbalans altijd als eerste aanwezig is voordat er klachten ontstaan combineer ik  Spirituele coaching en Universal Cosmic Healing™. Dit met als doel om bewustwording  te creëren wat de oorzaak is van deze disbalans.

Klachten waar ik onder andere op werk zijn vermoeidheid, hoofdpijn, maag- darm stoornissen, slaapproblemen, rugklachten, stressklachten, depressieve klachten en burn-out klachten.

Ook als je gezond bent kan een healing werkzaam zijn ter preventie en ontspanning. De meeste mensen ervaren een healing als zeer ontspannend en hebben profijt van het feit dat de healing langere tijd doorwerkt. Je kan er als het ware weer even tegenaan. Een mooie preventie om een disbalans te voorkomen!