bewustzijn coaching

  • Loop je vast op een bepaald onderdeel in je leven?
  • Word je steeds geconfronteerd met hetzelfde thema?
  • Zit je niet lekker in je vel en wil je daar verandering in?
  • Of wil je je persoonlijk verder ontwikkelen door bewustzijnsgroei?

Als bewustzijnscoach kan ik jou daarin begeleiden door licht te schijnen op je persoonlijke levenslessen. Allerlei onderwerpen kunnen aan de orde komen, denk bv aan: persoonlijke ontwikkeling, relatievraagstukken, omgaan met veranderingen, Zingeving, Rouw & Verlies, hoogsensitiviteit, overspannenheid en burn-out.

Ik werk vanuit een holistische en esoterische  levensvisie waarin Lichaam Geest en Ziel één zijn en alles met elkaar verbonden is.

Een belangrijke waarde voor mij om te mogen werken met jou is een veilige en gelijkwaardige relatie. Ik mag zijn wie ik ben en jij mag zijn wie jij bent. Maar wie ben je werkelijk? Dat is de insteek die ik altijd neem en waarnaar ik oordeelvrij kijk met een groot en warm hart.

Tijdens mijn consulten bied ik op een professionele, inzichtelijke en resultaatgerichte wijze hulp en begeleiding aan.
Ik werk daarbij volgens de eclectische stijl, waarin ik mijn bovengemiddelde intuïtie inzet. Eclectisch betekent letterlijk: het beste uitkiezend. Ik stem mijn begeleiding dus optimaal af op jou, onderzoek wat helpend is en biedt maatwerk dat aansluit bij jouw bewustzijnsproces.

Het doel van de bewustzijn coaching, is het in balans brengen van meerdere aspecten van jouw leven, waarin je in verbinding bent met jezelf en de wereld om jou heen. Om vervolgens vanuit dit bewustzijn bewuste keuzes te kunnen maken vanuit je eigen kern.
<<specialiteiten