Ik ben Else

Als jong meisje riep mijn hart mij al betekenisvol bezig te willen zijn. Er kunnen Zijn op die momenten die van waarde zijn. Ik hield mij van jongs af aan al bezig met levensvragen en ben in de zorgsector terecht gekomen als HBO-V Verpleegkundige. Ik was mij destijds nog niet bewust dat ik een belangrijk talent meegekregen heb dat ik in kan zetten bij de begeleiding van mensen, namelijk mijn hoogsensitiviteit. Het leren omgaan met dit talent is niet zonder slag of stoot gegaan en het heeft mij gebracht waar ik nu sta. Door mijn eigen levenslessen te aanschouwen, te doorleven en bewustzijn te ontwikkelen, heb ik wijsheden opgedaan die ik meeneem in het proces met jou.

Naast deze persoonlijke levenslessen heb ik het altijd belangrijk gevonden om gedegen opgeleid te zijn om kwaliteit van zorg te kunnen bieden. In 2010 heb ik de post-HBO opleiding tot STIR erkend coach  succesvol afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis aangevuld met de volgende opleidingen:

  • Universal Cosmic Healing™, die opleidt tot professioneel Energetisch therapeut
  • Readingopleiding
  • The Spirit off Blossom ™
  • Alchemistische Spagyriek Plantengeneeskunde ™
  • Bewustzijnssynthese Numerologie en Enneagramleer ™

Vanuit mijn visie dat ontwikkeling nooit stil staat bekwaam ik mij elke dag verder in mijn eigen bewustwordingsproces.

De mensen die ik ontmoet omschrijven mij als een echte OEN (Open, Eerlijk en Nieuwsgierig), doel- en resultaatgericht, met beide benen op de grond,  snel tot de kern komend, een groot waarnemingsvermogen, creatief en niet te vergeten een groot liefdevol hart.

Als je voelt, weet of nieuwsgierig bent of ik de juiste persoon ben om een stukje mee te reizen op jouw levenspad weet dan dat je van harte welkom bent.