Spagyriek

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Het is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van de alchemie. Het is een 100% natuurlijk product. Het bevat geen toxische bestanddelen en is gemaakt vanuit streng gecontroleerde biologisch geteelde planten.

Bij Spagyriek wordt uitgegaan van medicinale planten en kruiden, die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame eigenschappen. In de Spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen. Wat Spagyriek zo uniek maakt is dat het werkt met de moleculen van de reguliere geneeskunst, het de energie omvat van de homeopathie en de mineraalzouten en oligo-spoorelementen van de Schüsslerzouten bezit.

Spagyriek heeft een breed toepassingsgebied. Het kan o.a. toegepast worden:

  • als preventiemiddel: het verhogen van je weerstand en het in balans brengen van je mineralenhuishouding
  • als ondersteuning bij bewustwordingsprocessen
  • bij acute en chronische klachten, overgangsklachten, stressklachten
  • bij ondersteuning bij het ondergaan van behandelingen binnen de reguliere geneeskunst, zoals chemokuren, bestralingen, langdurig gebruik van medicijnen.

Doordat Spagyriek geen nadelige wisselwerking heeft met andere behandelmethoden kan het prima ingezet worden naast de reguliere en/of complementaire behandelmethoden.

Spagyriek is alleen op voorschrift van mij als voorschrijver verkrijgbaar. De bestelling wordt geplaats bij De Spagyriek Apotheek in Marum, waar goede samenwerkingsverbanden mee zijn. Alchemistische Spagyriek claimt geen genezing van ziekten en kwalen. Ik raad dan ook aan om bij klachten altijd een huisarts te raadplegen.

Meer informatie over Spagyriek vind je op de volgende site: Spagyriek Nederland | Ondersteunde en therapeutische werking
<<specialiteiten